Kul om Bläckpatroner

Roligt om bläckpatroner

En hel del om hemelektronikaffärer som säljer levererar bläckpatroner kan vara bra nöjsamt att skriva om vilket görs inom kort. Förutom detta presenteras komiska citat eller detaljer om datorbutiker som levererar bläckpatroner. Man kan aldrig veta för mycket gällande en bläckpatron.

Jämför literpriser

Jämför literpriser Ibland kan en större bläckpatron från tillverkaren av bläckstråleskrivaren vara dyrare per liter jämfört med den mindre bläckpatronen. Du ska därför alltid jämföra literpriset på bläckpatronerna.

Spar bläck med rätt typsnitt

Spar bläck med rätt typsnitt Det välkända typsnittet Times New Roman minskar förbrukningen av bläck med 27% jämfört med typsnittet Arial.

Typsnitten Calibri och Century Gothic kan också användas för att minska bläckförbrukningen.

Använda bläcket

Använd bläcket Vissa tror att de kan spara pengar på att inte använda sin skrivare. Problemet är att du bör skriva ut en sida varje vecka för att undvika att bläcket torkar i bläckpatronens skrivhuvud och då behöver du byta ut bläckpatronen utan att ha skrivit ut något.

Bläck är dyrt

Bläck är dyrt Bläcket i bläckpatronerna kan kosta så mycket som upp till 100.000 kr/liter för originalbläck i små bläckpatroner. De stora tillverkarna av bläckstråleskrivare tar från 10.000 kr/liter och uppåt för sitt bläck.

Skriv ut i svart/vitt

Skriv ut i svart/vitt Att skriva ut en bokstav i svart-vitt kostar omkring 40% jämfört med att skriva ut den i färg.

Ställ alltid in din bläckstråleskrivare på gråtonsutskrifter när du verkligen inte måste ha färg.

Billigt piratbläck

Billigt piratbläck Att köpa piratbläck på en flaska och fylla på sina bläckpatroner själv kan vara lockande och spara mycket pengar. Det går att hitta piratbläck för 200 kr/liter vilket kan vara en hundradel av vad bläcket i små bläckpatroner kostar. Dock så får du ingen bläckpatron på köpet när du betalar så här lite.

Originalbläck är bäst

Originalbläck är bäst Utskrifterna med originalbläck blir alltid bäst på många sätt. Färgerna blir korrekta men inte minst viktigt så håller sig utskrifterna fräsha i många år.

Bläckpatron

Bläckpatron - Vad är en bläckpatron?

- Ägaren av en pennfabrik som gör reservoarpennor!

How to Refill Inkjet Cartridges

7 Ways to Clean Ink Cartridges

How to Refill Canon Colour Ink Cartridge

How to Fill Ink in HP Cartridge


Leverantörer av bläckpatroner

De bästa och mest välkända leverantörerna av bläckpatroner i Sverige är:

Tillverkare av bläckpatroner

De största och bästa tillverkarna av bläck och bläckpatroner är:

Allt intressant om bläckpatroner

Här hittar du mycket intressant information och relevant fakta om bläckpatroner men också en del kul och roliga saker om bläck och bläckstråleskrivare.Meny - Bläckpatroner
Till förstasidan på www.blackpatroner.seHögst upp på sidan om bläckpatronerLängst ned på sidan om bläckpatroner
SverigeUtomlandsFöretagNyheter